pllogo

 ZOOBZONE ASORTIMAN

Zubne paste Zoobzone® nastale su kao rezultat višegodišnjeg istraživanja vodećih stručnjaka iz Hrvatske i okruženja. Projekt Zoobzone® pokušao je napraviti odmak od uobičajenog načina formuliranja zubnih pasti i iz njihova sastava ukloniti sve potencijalno štetne i otrovne sastojke. Ujedno su željeli napraviti pastu koja će zadovoljavati sve suvremene zahtjeve. Da bude praktična, dobrog okusa i mirisa, da se idealno pjeni, da uistinu djeluje protiv karijesa i bolesti usne šupljine te da bude posebna i drugačija od svih onih koje preplavljuju tržište. S obzirom na to da je i sam čovjek dio prirode, a priroda dio čovjeka, odlučili su se inspiraciju pronaći upravo u prirodi.Smiley baby
SMILEY BABY

Moja prva pasta?! Potpuno prirodna zubna pasta s uljem anisa i prirodnom aromom banane namijenjena djeci do 3 godine starosti..
Saznaj više
x-pect
X-PECT

Pastu odlikuje posebna formula za trudnice koje imaju probleme s desnima i krvarenjem. Nježna pjena odnosi naslage uz antimikrobno djelovanje naranče pa je posebno učinkovita u sprječavanju bolesti zuba i desni koje se javljaju tijekom trudnoće..

Saznaj više
Mediterraneo
MEDITERRANEO

U ovoj potpuno prirodnoj pasti sadržana su ulja lavande, ružmarina, paprene metvice i bosiljka koja čine idealnu kombinaciju mirisa i okusa, dodatno začinjenu cvjetnom jadranskom morskom solju.

Saznaj više
Matchai
MATCHAI

U ovoj iznimno bogatoj prirodnoj pasti za zube spojeno je ulje konoplje s matcha čajem, uz dodatak eteričnog ulja limete, đumbira te paprene metvice.

Saznaj više
smiley kids
SMILEY KIDS

Za naše malene, ova potpuno prirodna zubna pasta sadržava nježno ulje slatke naranče, blago ulje paprene metvice te mentol.

Saznaj više
h2oral
H2ORAL

Ova originalna, potpuno prirodna zubna pasta bez fluora s ekstraktima ružmarina i islandskog lišaja te uljima naranče, origana, limete i paprene metvice ima posebno djelovanje.

Saznaj više
Herball
HERBALL

Potpuno prirodna zubna pasta s kaduljom i islandskim lišajem uz dodatak klorofila, osnažena uljima zvjezdastog anisa, slatke naranče i paprene metvice koja ne sadržava fluoride i bogata je prebioticima.

Saznaj više
Smiley teens
SMILEY TEENS

Potpuno prirodna zubna pasta s uljem mandarine i paprene metvice te osvježavajućim mentolom. Namijenjena je djeci od 8 do 14 godina starosti.

Saznaj više
daily mint
DAILY MINT

Pasta za svakodnevnu uporabu namijenjena je borbi protiv plaka, jača zubnu caklinu i obnavlja oštećenja uzrokovana bakterijskim kiselinama te time pomaže u sprječavanju karijesa. Ujedno ima blagotvorno djelovanje na desni i sluznicu usta.

Saznaj više
Black 4 Whte
BLACK 4 WHITE

Potpuno prirodna zubna pasta s aktivnim ugljenom obogaćena uljima slatke naranče, komorača i paprene metvice. Namijenjena je za svakodnevno pranje zuba i njegu usne šupljine te zubima daje bjelji izgled. Ne sadržava fluoride.

Saznaj više